Laga tänderna hos tandläkaren i Solna

Att bita sönder en tand är vanligare än man tror, det är ofta gamla lagningar som går sönder. Hos tandläkare i Solna är det lätt att laga en trasig tand.

Äntligen lunch, idag var Charlott riktigt hungrig. Hon hade spanat in restaurangens meny redan och sett att det var köttbullar och mos. Det skulle bli så gott. Charlott tog sällskap av kollegorna och gick till maten. Snart stod det en tallrik ångande varm mat på brickan och läskade gommen.

När de började äta de ljuvliga handrullade köttbullarna satt de som vanligt och pratade om både ditten och datten. Charlott spetsade en bit köttbulle på gaffeln och lyfte in den i munnen och började tugga. Knappt hann hon ta en tugga innan hon kände att det krasade till i munnen.

Solnas mysigaste tandläkare

Åh, nej, inte en trasig tand igen tänkte hon. Charlott kände försiktigt med tungan och jovisst, i överkäken kände hon hur en flisa gått sönder på en tand. En diskret suck slank ur henne när hon insåg att hon behövde kontakta sin tandhygienist i Solna. Förmodligen skulle hon säga till henne att boka en tid hos tandläkaren.

Det var inte första gången Charlott lyckades bita sönder en tand. Förmodligen inte sista heller, men tyvärr hade hon dålig tandkvalité. Folk som trodde att det bara var att borsta två gånger om dagen visste oftast inget om genetiken att ärva dåliga tänder. Ja, ja, tänkte Charlott, det är bara att ringa och boka en tid när jag kommer tillbaka till kontoret.

10 Mar 2023

Vi fokuserar på att leva ett bättre liv och pratar mycket om ett ökat välmående på denna blogg. Förhoppningsvis kan denna sida och det innehåll vi regelbundet uppdaterar låsa upp några lyckta dörrar i ditt liv. Välkommen! 

Senaste artiklarna