Om oss

Hälsa, arbete, livsstil: vi anser att allting hör ihop och vi vill ge så många tips, råd och information om detta som det bara är möjligt. Vi brinner för ett ökat välmående, men vi har även insikter som går att applicera till den som mår sämre. Varför mår man dåligt - och hur kan må bättre?

Idag finns en ökad stress i samhället och ökade krav på en ständig prestation ligger tungt över många. Till viss del så går det att hantera och till vissa delar så är det också sunt. I andra delar så är det någonting väldigt negativt. Det gäller att hitta balansen och det är något som är ytterst individuellt och personligt. Det som fungerar för dig kan vara fullkomligt otänkbart för en annan person.

Vi vill visa olika nycklar som kan öppna dörrar till att må bättre - både inom karriären och rent personligt. Vi är övertygade om att det går att hitta en balans i livet för alla. Utgår man från sig själv och sätter det egna välmåendet i centrum så har man kommit en bra bit på vägen. Förhoppningsvis kan denna sida och det innehåll vi regelbundet uppdaterar låsa upp några lyckta dörrar i ditt liv.

Vi fokuserar på att leva ett bättre liv och pratar mycket om ett ökat välmående på denna blogg. Förhoppningsvis kan denna sida och det innehåll vi regelbundet uppdaterar låsa upp några lyckta dörrar i ditt liv. Välkommen! 

Senaste artiklarna