Investera i en HLR-utbildning i Stockholm

En olycka eller ett sjukdomsfall kan komma mycket snabbt. Använder du hjärt- och lungräddning kan du rädda ett liv. Gå en HLR-utbildning i Stockholm redan idag!

Du har nog sett hur hjärt- och lungräddning ungefär ser ut genom tv-serier och på film. Kanske har du till och med sett det i verkliga livet. Men hur skulle du reagera om någon sjönk ihop framför dina fötter i ett sjukdomsfall, eller någon helt plötsligt råkade skada sig när du bara var ute en sväng på stan? Det vet du inte förrän det händer, men för att vara beredd rekommenderas du att gå en HLR-utbildning i Stockholm.

När en person får hjärtstopp och är i behov av omedelbar hjälp, ringer man alltid 112. Men ambulanser kan inte teleportera sig till olycksplatsen, och därför gäller det att kunna göra det bästa av situationen tills proffsen kan ta över.

En HLR-utbildning i Stockholm är mycket mer än bröstkompressioner och mun-mot-mun metoden.

En utbildning i första hjälpen innehåller olika moment. Under utbildningen lär du dig i vilken ordning du ska tyda tecknen på hur allvarligt sjuk eller skadad en person är. Du behöver exempelvis först kontrollera personens medvetande och andning. När du har gjort detta, och beroende på hur illa ställt det är med personen, vidtar du nästa steg.

Om en person andas själv lägger du personen i framstupa sidoläge. Men om andningen är onormal, måste du utgå från att det är fråga om ett hjärtstopp och påbörja hjärt- och lungräddning. Boka en HLR-utbildning här: www.hlrutbildningstockholm.com

18 Sep 2022

Vi fokuserar på att leva ett bättre liv och pratar mycket om ett ökat välmående på denna blogg. Förhoppningsvis kan denna sida och det innehåll vi regelbundet uppdaterar låsa upp några lyckta dörrar i ditt liv. Välkommen! 

Senaste artiklarna